Klara en Valérie
staan klaar voor jouw dier.

Gelukkige dieren, daar doen we het voor.

Wij investeren daarom in bijscholing, werken met de beste materialen en beschikken over een moderne infrastructuur.

Jouw dier gezond houden is ons doel.

Klaver poes
Gavers

Onze praktijk

Onze praktijk is gelegen op Groteweg 398, 9500 Geraardsbergen (schuin tegenover Colruyt).

In ons moderne en ruime gebouw kunnen we jullie dieren van de beste zorgen voorzien!

Parking en plasweide bevinden zich achteraan het gebouw.

Klara Mira

Klara
Mijn naam is Klara Kelchtermans, geboren 1980, en opgegroeid in Beringen in Limburg. Nadat mijn studies diergeneeskunde beëindigd waren in 2004, ben ik terechtgekomen in Oost-Vlaanderen en er niet meer weggegaan!

Eerst deed ik ervaringen op in andere praktijken en tijdens vervangingen, maar in 2006 besloot ik mijn eigen praktijk op te richten in Geraardsbergen, eerst nog in het centrum, later op de Groteweg in Overboelare.

In mijn vrije tijd ga ik graag uitwaaien met mijn hond Mira, een lekker warrige fox terriër, en kom ik tot rust bij mijn gezin.

Valérie Blue

Valérie
Ik ben Valérie De Meyst, geboren 1988, afkomstig uit Aalst en afgestudeerd in Gent in 2012. Ik ben in Geraardsbergen terecht gekomen om Klara te vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof. Ik heb dit nog een tijdje gecombineerd met werk in een andere praktijk, maar sinds 2014 zijn we volledig samen gaan werken en hebben we gemerkt dat we een heel goed team vormen. Daarom hebben we besloten begin 2018 te associëren.

In mijn vrije tijd hou ik me graag bezig met mijn eigen dieren en mijn bloementuin. Ik geniet ook erg van uitstapjes met mijn gezin.

Morgane3

Morgane

Mijn naam is Morgane Maras, afkomstig uit Zottegem en geboren in het jaar 2000. Van kinds af ben ik altijd omringd geweest door dieren, de opleiding dierenzorg was dan ook geen moeilijke keuze!

In 2022 behaalde ik mijn diploma Agro-en Biotechnologie met afstudeerrichting dierenzorg aan de hogeschool van Gent. Ik ben bij Klara en Valérie terecht gekomen door mijn stage die ik gelopen heb in het laatste jaar van mijn opleiding. Sinds het begin voelde ik me thuis bij hun in de praktijk en tussen alle lieve patiënten.

In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met mijn katten Tommy, Jerry en Vanille en ga ik graag op stap met vrienden.

Kathelijn vermote

Kathelijn
Kathelijn Vermote komt bij ons in de praktijk geregeld complexe operaties uitvoeren. Ze studeerde in 1999 af als dierenarts te Gent. Al gauw begon haar interesse in chirurgie te groeien en in 2004 begon ze als assistent weke delen chirurgie aan de faculteit diergeneeskunde te Merelbeke. Kort nadien (2006-2010) begon ze aan een vierjarige opleiding tot chirurg bij de ECVS (European College of Veterinary Surgeons) waarin ze de kneepjes van het vak leerde van de besten in Europa.

We zijn telkens onder de indruk van het resultaat!

Sfeerbeelden

 • Klaver 21
 • Klaver 111
 • Klaver 41
 • Klaver 51
 • Micr juist
 • Bloed juist
 • Imagyst 2
 • Klaver 161
 • Klaver 201
 • Klaver 171
 • Bord parking
 • Parking2