Klara en Valérie
staan klaar voor jouw dier.

Gelukkige dieren, daar doen we het voor.

Wij investeren daarom in bijscholing, werken met de beste materialen en beschikken over een moderne infrastructuur.

Jouw dier gezond houden is ons doel.

Klaver poes
DSC 6873a

Onze praktijk

Onze praktijk is gelegen op Groteweg 398, 9500 Geraardsbergen (schuin tegenover Colruyt).

In ons nieuwe en ruime gebouw kunnen we jullie dieren van de beste zorgen te voorzien!

Parking en plasweide bevinden zich achteraan het gebouw.

Foto klara

Klara
Mijn naam is Klara Kelchtermans, geboren 1980, en opgegroeid in Beringen in Limburg. Nadat mijn studies diergeneeskunde beëindigd waren in 2004, ben ik terechtgekomen in Oost-Vlaanderen en er niet meer weggegaan!

Eerst deed ik ervaringen op in andere praktijken en tijdens vervangingen, maar in 2006 besloot ik mijn eigen praktijk op te richten in Geraardsbergen, eerst nog in het centrum, later op de Groteweg in Overboelare.

In mijn vrije tijd ga ik graag uitwaaien met mijn hond Mira, een lekker warrige fox terriër, en kom ik tot rust bij mijn gezin.

Foto valérie

Valérie
Ik ben Valérie De Meyst, geboren 1988, afkomstig uit Aalst en afgestudeerd in Gent in 2012. Ik ben in Geraardsbergen terecht gekomen om Klara te vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof. Ik heb dit nog een tijdje gecombineerd met werk in een andere praktijk, maar sinds 2014 zijn we volledig samen gaan werken en hebben we gemerkt dat we een heel goed team vormen. Daarom hebben we besloten begin 2018 te associëren.

In mijn vrije tijd hou ik me graag bezig met mijn eigen dieren, hond Lila, kat Mickey en de konijntjes, en geniet ik van uitstapjes met mijn gezin.

Morgane3

Morgane

Je m’appelle Morgane Maras, je suis originaire de Zottegem et née en l’an 2000. Toute petite déjà je vivais parmi les animaux, ce qui m’a dirigée sans encombres vers la formation de soins aux animaux. En 2022 j’ai obtenu mon diplôme d’Agro-et Biotechnologie à Hogent, spécialisation soins aux animaux. C’est grâce aux stages à la fin de mes études que j’ai fait la connaissance de Klara et de Valérie. Elles m’ont m’ont accueillie à bras ouverts dans leur univers.

Mes loisirs se partagent entre les animaux et les amis : je m’occupe volontiers de mes chats, Tommy, Jerry et Vanille et je ne dis certainement pas non à une bonne sortie entre amis .


Kathelijn vermote

Kathelijn
Kathelijn Vermote komt bij ons in de praktijk geregeld complexe operaties uitvoeren. Ze studeerde in 1999 af als dierenarts te Gent. Al gauw begon haar interesse in chirurgie te groeien en in 2004 begon ze als assistent weke delen chirurgie aan de faculteit diergeneeskunde te Merelbeke. Kort nadien (2006-2010) begon ze aan een vierjarige opleiding tot chirurg bij de ECVS (European College of Veterinary Surgeons) waarin ze de kneepjes van het vak leerde van de besten in Europa.

We zijn telkens onder de indruk van het resultaat!

Sfeerbeelden

 • Klaver 21
 • Klaver 111
 • Klaver 41
 • Klaver 51
 • Micr juist
 • Bloed juist
 • Klaver 161
 • Klaver 201
 • Klaver 171
 • Bord parking
 • Parking2