Klara, Valérie en Anneleen
staan klaar voor jouw dier.

Gelukkige dieren, daar doen we het voor.

Wij investeren daarom in bijscholing, werken met de beste materialen en beschikken over een moderne infrastructuur.

Jouw dier gezond houden is ons doel.

Klaver poes
DSC 6873a

Onze praktijk

Sinds 30 maart 2020 bevinden we ons op een nieuwe locatie:

Groteweg 398, 9500 Geraardsbergen.

In ons nieuwe gebouw hebben we nog meer ruimte om jullie dieren van de beste zorgen te voorzien!

Parking en plasweide bevinden zich achteraan het gebouw.

Foto klara

Klara
Mijn naam is Klara Kelchtermans, geboren 1980, en opgegroeid in Beringen in Limburg. Nadat mijn studies diergeneeskunde beëindigd waren in 2004, ben ik terechtgekomen in Oost-Vlaanderen en er niet meer weggegaan!

Eerst deed ik ervaringen op in andere praktijken en tijdens vervangingen, maar in 2006 besloot ik mijn eigen praktijk op te richten in Geraardsbergen, eerst nog in het centrum, later op de Groteweg in Overboelare.

In mijn vrije tijd ga ik graag uitwaaien met mijn hond Mira, een lekker warrige fox terriër, en kom ik tot rust bij mijn gezin.

Foto valérie

Valérie
Ik ben Valérie De Meyst, geboren 1988, afkomstig uit Aalst en afgestudeerd in Gent in 2012. Ik ben in Geraardsbergen terecht gekomen om Klara te vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof. Ik heb dit nog een tijdje gecombineerd met werk in een andere praktijk, maar sinds 2014 zijn we volledig samen gaan werken en hebben we gemerkt dat we een heel goed team vormen. Daarom hebben we besloten begin 2018 te associëren.

In mijn vrije tijd hou ik me graag bezig met mijn eigen dieren, hond Lila, kat Mickey en de konijntjes, en geniet ik van uitstapjes met mijn gezin.

Mooie Leen en Snow

Anneleen
Ik ben Anneleen Mertens, geboren en getogen in Geraardsbergen als een trotse boerendochter!

Van jongs af hielp ik thuis mee op de boerderij, en zo ben ik ook vol enthousiasme voor dierenarts gaan studeren. In 2019 studeerde ik af en ik heb reeds 2 jaar ervaring opgedaan in zowel grote als kleine huisdieren. Ik kom Klara en Valérie versterken voor de kleine viervoeters, en daarnaast kunnen jullie mij contacteren voor de herkauwers, paarden en varkens. Hiervoor mag je rechtstreeks bellen op mijn gsm nummer 0491/885442.

In mijn vrije tijd ga ik op wedstrijd met de paarden of ga ik lopen met mijn border collie Mila.

Foto katrien

Katrien
Ik ben Katrien De Gelas, geboren in 1983 en wonende te Onkerzele. In 2006 werd ik de trotse eigenaar van Djoel (American Staffordshire Terriër). Klara had net haar praktijk opgericht in het centrum van Geraardsbergen. Djoel was één van haar eerste patiënten.
Van kinds af aan heb ik een grote liefde voor dieren en natuur. Vandaar ook de keuze om, op mijn 35 jaar, de studie Agro- en Biotechnologie te starten. Dankzij Klara en Valérie heb ik heel wat praktijkervaring kunnen opdoen als dierenartsassistent. Ik ben dan ook heel blij dat ik Klara en Valérie mag assisteren in hun nieuwe praktijk!

Kathelijn vermote

Kathelijn
Kathelijn Vermote komt bij ons in de praktijk geregeld complexe operaties uitvoeren. Ze studeerde in 1999 af als dierenarts te Gent. Al gauw begon haar interesse in chirurgie te groeien en in 2004 begon ze als assistent weke delen chirurgie aan de faculteit diergeneeskunde te Merelbeke. Kort nadien (2006-2010) begon ze aan een vierjarige opleiding tot chirurg bij de ECVS (European College of Veterinary Surgeons) waarin ze de kneepjes van het vak leerde van de besten in Europa.

We zijn telkens onder de indruk van het resultaat!

Sfeerbeelden

  • Klaver 21
  • Klaver 111
  • Klaver 41
  • Klaver 51
  • Klaver 121
  • Klaver 161
  • Klaver 201
  • Klaver 171
  • Bord parking
  • Bord parking2